UUTISET

05.10.2018

U-19 POJAT PELAAVAT KOTILUOLASSA LAUANTAINA

Valtakunnallinen divari jatkuu lauantaina, kun Ura Basket saapuu vieraaksi.

Karhubasketin U-19 vuotiaat pojat aloittivat valtakunnallisen divarin viime viikonloppuna Espoossa, kun joukkue kohtasi Honka 2 joukkueen. Sarjan aloitus oli vakuuttava sillä Karhubasket kirjasi avauspelistä voiton lukemin 57-91 (42-47).

Ottelu oli tasainen puoliaikaan saakka, jolloin tilanne oli 42-47. Karhubasket voitti kolmannen kympin 7-24 ja viimeisen neljänneksen lukemin 8-20. Näin joukkue eteni selvään voittoon. Karhubasketin puolustus aiheutti Hongalle peräti 27 menetystä, joista joukkue pääsi juoksemaan helppoja koreja. Karhubasket oli myös kakkosissa huomattavasti tarkempi, upottaen ne 56 prosentin tarkkuudella (Honka 2 40 %).

Valtakunnallinen divari jatkuu tulevana lauantaina koulukeskuksen liikuntahallilla, kun vieraaksi saapuu Ura basket Kaarinasta. Ottelu alkaa kello 12.30. Paikalla on kanttiini. Tervetuloa seuraamaan kamppailua ja kannustamaan pojat voittoon!