UUTISET

04.10.2018

KARHUBASKET KOHTAA TÄNÄÄN BCL KARSINNOISSA NANTERREN

BCL karsinnat jatkuvat tänään torstaina Pariisissa, kun Nanterre 92 isännöin Karhubaskettia kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa.

Jatkohaaveet BCL:n lohkovaiheeseen haihtuivat ensimmäisessä osaottelussa, kun ranskalaiset kirjasivat 37 pisteen voiton lukemin 54-91. Vielä tauolla Karhubasket johti sensaatiomaisesti 37-31, mutta Nanterre korjasi asennettaan ja kotijoukkueen jalkoja alkoi painaa tiiviiseen tahtiin pelatut neljä edellistä ottelua sekä matkustelu ympäri eurooppaa.

Karhubasket saa torstain pelissä keskittyä joukkuepelin hakemiseen, sillä Korisliiga alkaa jo sunnuntaina kotisalissa. Myös loukkaantumiset olisi syytä välttää. Sunnuntain kamppailussa koulukeskuksen liikuntahallin seinälle nostetaan tai paljastetaan mestaruusviiri. Lippukauppa Korisliigan avausotteluun on käynyt kuumana. Vielä on aikaa varmistaa paikka saliin sunnuntaille ennakkoon. Lippuja saa ostettua osoitteesta www.ennakkolippu.com. Salin ovet avautuvat sunnuntaina kello 15 ja samalla aukeaa myös lipunmyynti. Ottelu Karhubasket – Salon Vilpas alkaa sunnuntaina kello 16.30.

Karhubasket matkusti Ranskaan tiistaina. Vaikka Pariisi on vähän Kauhajokea isompi kylä, niin hotellin löytäminen oli lähes mahdoton tehtävä. Lopulta se löytyi, kun joukkue oli jo lentokoneessa matkalla Ranskaan.

Hotelli löytyi läheltä CDG:in lentokenttää, josta matkaa Nanterre kotiareenalle tulee bussilla miltei 1,5 tuntia. Nanterre pelaa kotiottelunsa Palais des Sports Nanterre areenalla. Se löytyy Pariisista osoitteesta 136 avenue Frédéris et Iréne Joliot Curie, jos joku Pariisissa haluaa paikalle matkata.

Tämän illan ottelu alkaa kello 21 Suomen aikaa. Paikalta ei tule TV-signaalia, joten ottelua ei pysty katsomaan suorana.