UUTISET

04.09.2018

KARHUBASKETIN FANITAPAAMINEN MAANANTAINA 10.9. KLO 16-18

Maanantaina 10.9. klo 16.00 – 18.00 järjestetään Karhubasketin ja maan parhaiden fanien tapaaminen Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallilla eli Karhubasketin kotiluolassa. Ohjelmassa on hieman koripalloa, joukkueen kuvaussessiota, nimikirjoitusten jakoa ja sen sellaista.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu siis kaikille faneille ja muillekin lajista sekä Korisliigasta kiinnostuneille, jotka haluavat vaihtaa muutaman sanan tulevan kauden joukkueen kanssa tai sitten vaan katsella, että miltä joukkue näyttää. Sisäänkäynti on lukiota vastapäätä sijaitsevasta ovesta (koulun aula ei siis ole käytössä) ja alakatsomot on varattu paikalle saapuville.

Paikalla on myös Pantteripatsas ihailtavana.

Maanantaina 10. päivä on salilla myös mahdollista ostaa ennakkolippuja BCL:n karsitaotteluun Karhubasket – Oradea, joka pelataan koulukeskuksen liikuntahallilla 20. päivä syyskuuta kello 18.30 alkaen. Myös kausikortteja tulevalle Korisliigakaudelle 2018-2019 on myynnissä.

Karhubasket pelaa harjoitusottelun kotiluolassa perjantaina 14. päivä syyskuuta, kun Tampereen Pyrintö saapuu koulukeskuksen liikuntahalliin. Tuo ottelu alkaa kello 18.30.

Liput harjoitusotteluun maksavat 5 euroa. Jos on ostanut kausikortin tulevalle Korisliigakaudelle 2018-2019, niin harjoitusotteluun on vapaa pääsy. Salilla on siis vielä mahdollisuus ostaa kausilippuja.

Muistutuksena vielä lipuista:

Ennakkolippu.comissa on avoinna lipunmyynti BCL:n karsintaotteluun Karhubasket – CSM CSU Oradea, joka pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallilla torstaina 20.9. kello 18.30 alkaen. Lipunmyynti on käynyt vilkkaana, joten liput kannattaa varmistaa ajoissa.

Lippujen hinnat BCL:n karsintaotteluihin:
Aikuinen 15 euroa
Opiskelija / eläkeläinen 12 euroa
Lapsi 7-12v 6 euroa
Perhelippu 35 euroa

Ennakkolipussa on avoinna lipunmyynti myös Korisliigan avausotteluun Karhubasket – Salon Vilpas. Tuon viime kevään finaaliparin uusintaottelu pelataan koulukeskuksen liikuntahallilla sunnuntaina 7. päivä lokakuuta kello 17.15.

Lippujen hinnat Korisliigakaudella 2018-2019:
Aikuinen 15 euroa
Opiskelija / eläkeläinen 12 euroa
Lapsi 7-12v 6 euroa
Perhelippu 35 euroa

Numeroitujen kausikorttejen uusinta tulevalle kaudelle onnistuu seuraavasti:
lähetä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.net ja liitä postiin paikkanumero, nimi ja laskutustiedot.
Kausilippu numeroidulle paikalle 360 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan ja mahdollisiin Korisliigan puolivälierien kotipeleihin, numeroitu oma paikka koko kauden.)

MUISTA, ETTÄ VANHA KAUSIKORTTI VAIN AKTIVOIDAAN UUDELLEEN MAKSUN JÄLKEEN, JOTEN PIDÄ VANHA KORTTI TALLESSA!

Kausilippu 250 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan kotipeleihin)

Kausilippu opiskelijat ja eläkeläiset 180 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan kotipeleihin)

MUISTA, ETTÄ VANHA KAUSIKORTTI VAIN AKTIVOIDAAN UUDELLEEN MAKSUN JÄLKEEN, JOTEN PIDÄ VANHA KORTTI TALLESSA!

Junioripassilla pääsee ilmaiseksi kaikkiin Karhubasketin kotiotteluihin.

UUTUUS !!!
VIP KAUSIKORTTI NUMEROIDULLE PAIKALLE 600 e
sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan ja mahdollisiin Korisliigan puolivälierien kotipeleihin, numeroitu oma paikka koko kauden.
Lisäksi ruokailu ennen jokaista kotipeliä kotisalilla. Ruokailu alkaa n. tuntia ennen pelin alkua (tästä lisää infoa vielä ennen kauden alkua).