UUTISET

13.09.2018

HARJOITUSOTTELU KARHUBASKET – TAMPEREEN PYRINTÖ

Korisliigan puolustava mestari Karhubasket tekee perjantaina kauden 2018-2019 ensiesiintymisen kotiluolassa, kun Sami Toiviaisen luotsaama Tampereen Pyrintö saapuu vieraaksi.

Viime viikonloppuna Karhubasket pelasi kaksi harjoitusottelua Ruotsissa. Sen jälkeen joukkue on treenannut kovaa ja onkin mielenkiintoista nähdä joukkueen iskukyky.

Peli alkaa kello 18.30 koulukeskuksen liikuntahallilla. Pääsylippu maksaa viisi euroa. Jos taskussa on kausikortti Korisliigakaudelle 2018-2019, niin harjoituspelin on vapaa pääsy. Ennen peliä hallilla on mahdollisuus vielä ostaa kausikortti ja säästää viisi euroa. Salilla on myös myynnissä ennakkolippuja BCL karsintaotteluun, joka pelataan karhuluolassa torstaina 20.9. kello 18.30 alkaen.

Valmentaja Jussi Laakso ennakoi perjantain harjoitusottelua seuraavasti:

– Pyrintö saapuu Kauhajoelle vielä hieman vajaamiehisenä, kun Lassi Kilpinen on vielä toipilaana ja heidän iso amerikkalaisensa Kevin Johnson saapui vasta maahan.

– Tästä huolimatta joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja tulivoimaa. Ikinuori Antero Lehto, pitkästä loukkaantumisesta kuntoutunut Joonas Caven, kolmostykki Osku Heinonen antavat varmasti kovan vastuksen.

– Eron Harris ja Jaylon Tate ovat taitavia takakentän pelaajia, jotka näin kesällä Vegasissa. Jo viime kaudella Pyrinnössä esiintynyt Kenneth Manigault on kuuleman mukaan kehittynyt erityisesti pallollisena pelaajana kesän aikana.

– Tämä on meille hyvä testi ennen ensi viikolla alkavaa BCL-karsintaa. Pääsemme edelleen kokeilemaan muutamia Ruotsin keikan jälkeen harjoiteltuja asioita sekä pyörittämään rotaatiota. Pienen loukkaantumisen kokenut Durrell Summers nähdään myös pelaavassa kokoonpanossa melkoisella varmuudella.

Kaikki huomenna salille kannustamaan Karhubasket kauden ensimmäiseen kotivoittoon!