UUTISET

23.12.2023

KARHUBASKET – KOUVOT 28.12. ON VEIKKAUKSEN ETUASIAKAS PELI

Korisliiga jatkuu joululoman jälkeen torstaina 28.12., kun kello 18.30 pelataan täyden kuuden ottelun kierros. Karhubasket saa vieraaksi IKH Areenalle Kouvolan Kouvot.

Torstain ottelu IKH Areenassa on myös Veikkauksen etuasiakas peli, jossa Veikkauksen etuasiakkaat saavat lipun -50 prosentin hintaan. Toimi nopeasti, sillä etulippuja on rajallinen määrä! Hyödynnä etusi kirjautumalla Veikkauksen verkkopalveluun osoitteessa: www.veikkaus.fi/edut

Sivustolta löytyy kirjautumisen jälkeen seurakohtaiset lipunmyyntilinkit ja ohjeet kuinka edun voi hyödyntää IKH Areenan lipunmyynnissä torstaina 28.12., kun IKH Areenan lipunmyynti avautuu kello 16.30.

Ennakkoon liput voi ostaa osoitteesta Lippu.fi. Torstaina 28. joulukuuta IKH Areenan ovet avautuvat kello 16.30 ja samalla käynnistyy lipunmyynti myös IKH Areenan aulassa.

Karhubasket (8 voittoa/7 tappiota) ja Kouvolan Kouvot (7 voittoa/7 tappiota) ovat lähes tasapisteissä, kun taistelu ylemmän loppusarjan kuudesta paikasta huipentuu runkosarjan kahdeksan viimeisen kierroksen aikana, joten kyseessä on molemmille todella tärkeä peli.

Kauhajokisilla pelejä runkosarjassa on jäljellä seitsemän, sillä oranssipaidat kohtasivat perjantaina 22. joulukuuta IKH Areenassa KTP:n. Kyseessä oli joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen ja tuossakin ottelussa oli panoksena tärkeät sarjapisteet ylemmän loppusarjan kannalta. Karhubasket oli tuossa ottelussa murskaavan ylivoimainen, sillä kotkalaiset joutuivat kotimatkalle 106-65 tappion jälkeen. Kamppailu oli tasainen vain ensimmäisen kympin ajan, mutta sitten oranssipaidat voittivat toisen neljänneksen 34-14 ja kolmannen 29-13 ja ero kasvoi suurimmillaan 46 pisteeseen. Kotijoukkueesta seitsemän pelaajaa pääsivät kaksinumeroisille pistelukemille. Topias Palmi (19/6) ja Eemi Luukkonen (17/4) johtivat kauhajokisten hyökkäyspelaamista. Karhubasket voitti levypallot 45-37, jakoi 24 syöttöä, menetti pallon vain kuusi kertaa ja upotti pelitilanneheitot tarkasti (2p 62 %, 3p 38 %). Myös vapareissa onnistuttiin, sillä 23 vaparia heitettiin sukkaan 82 prosentin tarkkuudella.

Kun matkaa runkosarjan loppuun on seitsemän tai kahdeksan peliä, niin kuudesta ylemmän loppusarjan paikasta taistelevat Kauhajoki 16 sarjapistettä/8 voittoa, KTP 16/8, Kouvot 14/7, Vilpas 14/7 ja Kobrat 6/12. Suurella todennäköisyydellä kaksi tai useampi joukkue päätyy 22 kierroksen jälkeen tasapisteisiin, jolloin ratkaisut tullaan tekemään tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisten otteluiden perusteella. Tässä vertailussa kauhajokisilla pullat ovat tällä hetkellä hyvin uunissa, sillä Vilpas on kaatunut kaksi kertaa, KTP:stä on alla 41 pisteen kotivoitto ja Kouvoista syyskierrokselta yhdeksän pisteen vierasvoitto. Kouvojen lisäksi IKH Areenaan saapuvat vieraaksi näistä joukkueista Kobrat ja KTP kohdataan vieraissa.

Karhubasket – Kouvot torstaina 28. joulukuuta IKH Areenalla kello 18.30. IKH Areenan ovet avautuvat torstaina kello 16.30 ja samalla käynnistyy myös lipunmyynti aulassa. Ennakkoon lippuja voi ostaa osoitteesta Lippu.fi.

Isompi otteluennakko tulee nettisivuille joulun jälkeen.

Muista hyödyntää Veikkauksen etuasiakkaan etu -50%!