UUTISET

11.02.2022

KORISLIIGAN YLÄLOPPUSARJA KÄYNNISTYY ENSI VIIKOLLA

AVI on tehnyt muutoksia kokoontumisrajoituksiin. Alkaen 5.2.2022 yleisöä voidaan ottaa tapahtumiin 50 prosenttia istumapaikkojen määrästä. Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin kapasiteetti on yli 1800 henkilö, joten kaikille halukkaille riittää turvallinen istumapaikka.

Karhubasket suosittelee vahvasti maskin käyttö koko ottelutapahtuman ajan. Lisäksi käsidesinfiointipisteitä on useissa paikoissa ja erityinen koronaturvallisuusohje on salilla kaikkien nähtävillä.

Karhubasket voitti Korisliigan runkosarjan ja jatkaa otteluita ylemmässä loppusarjassa yhdessä kuuden parhaan joukkueen kanssa. Viimeisen eli kuudennen yläloppusarjapaikan ottaa joko Salon Vilpas tai BC Nokia. Tämä ratkeaa lauantaina 12.2. kello 17 pelattavassa ottelussa Kouvot – BC Nokia. Jos nokialaiset hakevat voiton Kouvolasta, pelaavat he ylemmässä loppusarjassa. Jos Kouvot voittaa, Vilpas pysyy yläloppusarjan puolella ja samalla Kouvot nappaavat runkosarjan kakkospaikan itselleen. Lauantaina ottelu on katsottavissa Ruudun välityksellä.

Jatkosarjassa joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen kotona ja vieraissa, joten pelejä tulee 10 kappaletta. Viiden kotiottelun päivämäärät vahvistetaan runkosarjan päätyttyä 12.2., mutta Karhubasketin verkkotoimituksen saamien tietojen mukaan, oranssipaitojen ensimmäinen kotiottelu on keskiviikkona 16. helmikuuta kello 18.30. Mutta tämä on siis vahvistusta vailla.

Lippuja Karhubasketin kotipeleihin myydään ennakkoon osoitteessa ennakkolippu.com ja Kauhajoen Kesportissa. Yläloppusarjan liput tulevat myyntiin ennakkolippuun viikonlopun aikana, kun vastustaja on selvillä. Kesportissa liput ovat myynnissä jo nyt.

Jo ostetut pääsyliput käyvät peleihin koko yläloppusarjan ajan. Samoin myös kaikki kausikortit oikeuttavat vapaaseen sisäänpääsyyn kaikkiin yläloppusarjojen otteluihin.

Yläloppusarja alkaa keskiviikkona 16. helmikuuta. Helmi- maaliskuun taitteessa on parin viikon maaottelutauko (21.2. – 1.3.2022), jonka jälkeen pelit jatkuvat lauantaina 5.3. Loppusarjat päättyvät keskiviikkona 30.3. Yläloppusarjan kuusi joukkuetta jatkavat pelejä huhtikuun alussa käynnistyvissä pudotuspeleissä, jonne selviää myös alemman loppusarjan kaksi parasta joukkuetta. Suomen mestari on selvillä viimeistään 16.5., jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaali.

Ottelutapahtumissa on myös myynnissä Karhubasketin fanitavaraa. Niitä voi ostaa myös verkkokaupasta, osoitteesta https://www.karhubasket.fi/kauppa/ tai Kauhajoen Kesportista. Juuri on saapunut fanitavaratäydennystä, joten tuotteita löytyy nyt hyvin.

#oranssionmeidän