UUTISET

05.12.2020

DANIEL UTOMI JÄTTÄÄ KARHUBASKETIN

(kuva: Erkki Hautaviita)

Muutokset Karhubasketin kokoonpanossa jatkuvat. Ensin Brandon Spearmanin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Eilen perjantaina myöhään illalla Daniel Utomin agentti ilmoitti, että Utomi käyttää sopimuksessa olleen buyout-pykälän, joten maksettuaan sopimuksessa mainitun summan, pelaaja lähtee takaisin USA:an.

-Buyoutista oli sovittu sopimusta tehdessä, joten eipä tässä ollut mitään tehtävissä, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kommentoi uutista. – Pelit ovat nyt tauolla ja 16. joulukuuta katsotaan, mikä on tilanne joulukuun lopun pelien suhteen. – Pelaajat harjoittelevat nyt hyvin, sillä miehistöllä mikä on paikalla ja parantelevat syyskaudella tulleita pikkukolhuja. – Mikael Laihonen on sivussa vielä muutaman kuukauden, joten kartoitamme pelaajatilannetta rauhassa pelaajaryhmän johdolla, Ojala kertoo.

Daniel Utomi pelasi Karhubasketissa 11 ottelua, 12,5 pisteen, 3,9 levypallon ja 1,1 syötön keskiarvoilla. Karhubasket kiittää Utomia ajastaan Kauhajoella ja toivottaa onnea sekä menetystä tuleviin peleihin.

#oranssionmeidän