UUTISET

13.12.2019

FANIBUSSI UUTEENKAUPUNKIIN KESKIVIIKKONA 18.12.

Karhubasket nappasi torstaina jo kuudennen perättäisen kotivoiton. Seuraavaksi puolustavat mestarit suuntaavat vieraskentälle ja ensi keskiviikkona kohteena on Uusikaupunki, jossa Korihait isännöivät karhulaumaa.

Korihait – Karhubasket keskiviikkona 18.12. kello 18.30 Uusikaupunki Areenassa.

Fanibussi on lähdössä. Tiivis iskuryhmä on jo täyttänyt pienen bussin, mutta valmistautuminen bussin koon suurentamiseen on täydessä käynnissä. Nyt vain ilmoittautumaan! Bussi lähtee matkaan Ojalan Pakarin takapihalta ke 18.12. kello 14. Matkan hinta fanclubin jäseniltä on 30 euroa ja ei jäseniltä 35 euroa. Hinta sisältää pääsylipun.

Lähde mukaan kannustamaan Karhubasketia voittoon!

Ilmoittautumiset lomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 985 4825.