UUTISET

06.12.2019

KARHUBASKETIN MINITYTTÖJEN TURNAUS SUNNUNTAINA KAUHAJOELLA

Karhubasketin minityttöjen kotiturnaus pelataan tulevana sunnuntaina Kauhajoen koulukeskuksen liikuntasalissa (ns. vanhasali). Pelit alkavat kello 10.30. Turnauksessa ovat mukana Karhubasketin lisäksi Vaasan Salama, Vimpelin Veto ja Lapuan Kobrat. Turnauksen aikataulu:

kello 10.30 Karhubasket – Kobrat

kello 12.00 Vimpelin Veto – Vaasan Salama

kello 13.30 Kobrat – Vimpelin Veto

kello 15.00 Vaasan Salama – Karhubasket

Minitytöt ovat pelanneet keskisen alueen sarjassa kuusi ottelua. Tilillä on ennen sunnuntaita yksi voitto ja viisi tappiota. Väillä tyttöjä on ollut matkassa vain viisi, joten ainakaan peliajasta tytöt eivät ole voineet valittaa.

Sunnuntaina liikuntasalissa on paikalla kanttiini. Tervetuloa kannustamaan tyttöjä voittoihin!