UUTISET

10.09.2019

KARHUBASKET GOLF-KISAN TULOKSET

Perinteinen Karhubasket golf-kisa pelattiin hyväkuntoisella Botnia Golfin kentällä viime lauantaina. Kolmen hengen joukkueina pelattu kisa käytiin scrablena. Mukana oli yhdeksän joukkuetta ja voittajaksi selvityi Luksel Oy:n joukku tuloksella 63. Voittajajoukkueessa pelasivat Jouko Anttila, Rauno Ketola ja Tommi Nikkola.

Kisa oli tiukka sillä ensimmäisetn yhdeksän reijän jälkeen johtopaikkaa pitänyt Kurikan Raudotuspalvelu (Janne Pättikangas, Sami Joensuu, Eija Joensuu) hävisi voiton vain pisteellä. Kolmanneksi selvisi Botnia Golf (Juha Ahonen, Mika Korkeamäki, Jukka Lehtola).

Loppujärjestys:

1. Luksel Oy

2. Kurikan Raudoituspalvelu

3. Botnia Golf

4. Puutavaraliike J Alanko Oy

5. Anttiina All Stars

6. Nissilä/Johansson/Nikkonen

7. Dataseteel Oy

8. Kotijoukkue 1

9 Kotijoukkue 2

Kiitoksia kaikille osallistujille!