UUTISET

29.08.2019

KARHUBASKETIN AVOIMET HARJOITUKSET LIIKUNTAHALLILLA MAANANTAINA 2.9. KELLO 17-18

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket on saanut joukkueensa kokoon tulevalle Korisliigakaudelle. Maanantaina on ensimmäinen paikka nähdä joukkue tositoimissa, kun koulukeskuksen liikuntahallilla on avoimet harjoitukset. Sali on avoinna kaikille kello 17-18 ja sisäänkäynti tapahtuu lukion puoleisesta päätyovesta.

Aluksi voi katsella joukkueen harjoituksia, ennen kuin joukkue pitää noin kello 17.30 donkkikisan, jota seuraa kolmenpisteenheittokisan.

Karhubasketin Fanclub on myös avoimissa harjoituksissa vahvasti mukana. Fanclub pitää salilla kanttiinia, josta voi ostaa erilaisia herkkuja. Salilla voi myös liittyä Fanclubin jäseneksi 40 eurolla (käteismaksu). Fanclubin jäsenet saavat 40 euron jäsenmaksuilla viiden euron alennuksen fanimatkoista, Fanclub t-paidan ja perhelipun Karhubasketin Korisliigan kotipeliin ensi kaudelle (arvo 35 euroa, 2 aikuista ja 2 7-12 v lasta).

Salilla myydään myös kausikortteja, numeroituja kausikortteja ja tiistaina 17. syyskuuta pelattavan BCL karsitaottelun ennakkolippuja (käteinen ja pankkikortti). Kausikorteilla on vapaa pääsy lauantaina 7. ja sunnuntaina 8. syyskuuta pelattaviin harjoitusotteluihin. Salilta voi myös noutaa jo ostetut kausiliput.

Harjoitusten jälkeen noin kello 18 Karhubasketin pelaajat ovat tavattavissa koulukeskuksen aulassa. Silloin voi hankkija nimikirjoituksen pelaajilta fanikorttiin, joita on siellä jaossa tai kuvata itsensä pelaajien kanssa pantteripatsaan kera.

Syyskuun harjoitusturnauksen aikataulu:

La 7.9.

klo 16.30 BC Nokia – BC Luleå

klo 19.00 Karhubasket – Jämtland Basket

Su 8.9.

klo 14.30 Jämtland Basket – BC Nokia

klo 17.00 Karhubasket – BC Luleå

BC Nokian valmentajana toimii pitkään Kauhajoelle sekä pelaajana että valmentajana viihtynyt Greg Gibson. Nokian joukkue on uudistunut viime kaudesta, mutta Loimaan Bisonsin ja Joensuun Katajan mestaruuteen valmentanut Gibson, on varmasti saanut hitsattua näätälauman yhteen.

Molemmilla ruotsalaisjoukkueilla on valmistautuminen menossa syyskuussa alkavaan liigaan. Viime kaudella Luleå sijoittui 36 ottelun runkosarjassa neljänneksi saldolla 24 voittoa ja 12 tappiota. Jämtlandin sarjasijoitus oli viides, kun voittoja tuli yksi vähemmän eli 23 kappaletta. Pudotuspeleissä joukkueet kohtasivat ensimmäisellä kierroksella ja Jämtland voitti tiukan ottelusarjan voitoin 3-2. Välierissä Jämtland hävisi mestariksi edenneelle ja jo runkosarjan voittaneelle Södertäljelle voiton 4-2.

Harjoitusturnauksen liput maksavat 10 euroa per päivä. 10 eurolla näkee siis päivän molemmat ottelut.

BCL (koripallon mestarienliiga) karsintaottelu:

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket pelaa taas tällä kaudella BCL:n eli koripallon mestarien liigan karsinnoissa. Heinäkuun alussa suoritetussa arvonnassa kauhajokisten vastustajaksi tuli Tsmoki-Minsk. Joukkue on voittanut 11 kertaa perättäin Valko-Venäjän mestaruuden.

Joukkueet iskevät yhteen Kauhajoen liikuntahallissa tiistaina 17. päivä syyskuuta klo 18.30. Toinen osaottelu pelataan Minskissä perjantaina 20. syyskuuta.

Tämän BCL:n ensimmäisen karsintakierroksen lipunmyynti on käynnissä ennakkolippu.comissa. Lippuja voi ostaa myös Kauhajoen Kesportista.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 15 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 €

Lapset 7-12 v. 6 €

Perhelippu (2 aikuista ja 1-2 kpl 7-12 v. lasta) 35 €

Alle 7-vuotiaat vanhempien kanssa vapaa pääsy

BCL:n karsinnoissa pelataan tällä kaudella kaksi karsintakierrosta. Jatkoon etenee kahdessa ottelussa yhteensä enemmän pisteitä tehnyt joukkue. Jos Karhubasket jatkaa toiselle kierrokselle, kohtaa se Puolan liigassa viime keväänä kakkoseksi sijoittuneen Polski Cukier Toruń joukkueen. Puolalaiset oli sijoitettu karsinnoissa suoraan toiselle kierrokselle.

Jos Karhubasket etenee toiselle karsintakierrokselle, niin ottelut pelataan Kauhajoella torstaina 26.9. ja toinen osaottelu Puolassa sunnuntaina 29.9. Lipunmyynti mahdolliselle toiselle kierrokselle alkaa heti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

BCL kotikarsintaottelussa paikalla on jälleen tuttu VIP rekka. Kahden viime kevään pudotuspeleissä ja viime vuoden BCL karsintaotteluissa kovan suosion saanut VIP rekka parkkeerataan tuttuun paikkaan liikuntahallin pihalle. Nyt on saatavilla rajoitettu määrä VIP lippuja, joiden hinta on 70 euroa.

VIP pakettiin kuuluu ruoka- ja juomatarjoilu rekassa, joka avautuu kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lisäksi saa päävalmentajan ottelualustuksen, oman sisäänkäynnin saliin, varatun paikan ja puoliaikatarjoilun. VIP lippuja voi varata osoitteesta info@karhubasket.fi tai käymällä Mika Perälän puheilla Kauhajoen Kesportissa.