UUTISET

26.07.2019

BIDDY BASKETIN LEIRI KAUHAJOELLA 10. – 11. ELOKUUTA

Nyt on mahdollisuus päästä treenaamaan Biddy Basket valmentajan johdolla la 10. – su 11. päivä elokuuta, kun Kauhajoella pidetää  1-tason leiri. Biddy Basket käy useammalla paikkakunnalla pitämässä leiriviikonlopun, josta valitsevat pelaajia jatkoon. Leireiltä on mahdollisuus päästä aina Espanjaan ja Amerikkaan asti.

Tämä leiriviikonloppu maksaa 120 euroa ja sisältää treeniasun ja harjoutusohjelman. 2-tason leiriltä taas valitaan pelaajia, jotka lähtevät edustamaan Suomea Espanjaan (yksi poika- ja yksi tyttöjoukkue) ja Amerikkaan (kaksi poika- ja kaksi tyttöjoukkuetta).

Nyt kaikki Kauhajokiset ja muutkin ilmoittautumaan, niin kauden 2019-2020 treenit saavat lentävän lähdön.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa https://www.biddyfinland.com/ilmoittautuminen/