UUTISET

06.09.2019

KARHUBASKET SOLMINUT SOPIMUKSEN JUAN DAVISIN KANSSA

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Kauhajoen Karhubasket on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen 23 vuotiaan Juan Davis Jr:n kanssa. Davis on 203 senttinen ja 102 kiloinen vahva jässikkä. Viime kaudella Davis pelasi BC Nokiassa 27 ottelussa. Niissä hän teki 11,7 pistettä (2p 62,9 %, 3p 35,5 %) ja poimi 7,9 levypalloa. Ennen siirtymistä BC Nokian riveihin, Davis pelasi divari B:ssä yhdeksän ottelua Raholan rivissä (22,6/14,3).

Kausilla 2016-2017 ja 2017-2018 Davis pelasi yliopistokoripalloa Troy:n yliopistossa (NCAA DI). Kahden yliopistokauden aikana pelejä tuli 68 kappaletta ja niissä syntyi 6,5 pistettä ja näppeihin tarttui 4,2 levypalloa ottelua kohden.

Davis saapui Kauhajoelle torstaina Saksasta ja hän pelaa viikonlopun kotiharjoitusturnauksessa. Davisin sopimuksessa on koeaika.

– Odotamme Juanin tuovan meille lisää urheilullisuutta ja levypallovoimaa isoon päähän, Janne Koskimies kertoo. – Viime kaudella hän pärjäsi rookie-pelaajana Korisliigassa hyvin, joten on mielenkiintoista nähdä hänet nyt hyvin erilaisessa joukkueessa kuin mitä BC Nokia oli. – Saimme vahvat suositukset, että kyseessä on fiksu kaveri, joka pelaa aina 100 prosenttisesti joukkueelle.