UUTISET

09.08.2019

KORISLIIGAN OTTELUOHJELMA ON JULKAISTU

Korisliigan otteluohjelma julkaistiin keskiviikkona 7. päivä elokuuta. Korisliigan runkosarja polkaistaan käyntiin perjantaina 27. syyskuuta kahdella ottelulla. Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket aloittaa Korisliigan kotiottelulla lauantaina 28. syyskuuta, kun vieraaksi karhuluolaan saapuu sarjanousija Lahti Basketball. Kauden avauskotiottelussa liikuntahllin seinälle ripustetaan myös toinen mestaruusviiri, joten luvassa on heino kauden avaustapahtuma.

Avausottelun ajankohta saattaa myös vaihtua, jos Karhubasket etenee BCL:n karsintaotteluissa toiselle kierrokselle. Ensimmäisen karsintakierroksen osaottelut pelataan Kauhajoella tiistaina 17.9. klo 18.30 ja Valko-Venäjän Tsmoki-Minsk kohdataan toisessa ottelussa Minskissä perjantaina 20. päivä syyskuuta. Toisella karsitakierroksella vastustajaa odottaa puolalainen Polski Cukier Torun ja ottteluiden päivät ovat torstai 26.9. kotona ja sunnuntain 29.9. vieraissa. Jos Karhubasket pelaa toisella karsintakierroksella, niin Korisliigan avausottelu kotisalissa on kauhajokisilla sunnuntaina 6. lokakuuta Lahtea vastaan ja mestaruusviirijuhlat saavat odottaa siihen asti. Tässä tapauksessa ensimmäinen  Korisliiga kamppailu pelataan vieraissa, keskiviikkona 2. lokakuuta KTP:tä vastaan Kotkassa.

Heti kauden alussa päästään nauttimaan paikallispelistä, sillä Karhubasket matkaa Lapualle Kobrien vieraaksi lauantaina 5. lokakuuta. Tämäkin peli voi BCL:n menestyksen myötä vaihtua. Jos ohjelmassa on toisen karsintakierroksen ottelu Puolassa, niin Kobrat – Karhubasket peli pelataan viikkoa myöhemmin eli 12. lokakuuta.

Korisliigan runkosarja päättyy tiistaina 7. huhtikuuta ja runkosarjan päätöskierroksella Karhubasket kohtaa Kataja Basketin kotiluolassa. Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin 10. päivä huhtikuuta ja mestari on selvillä viimeistään 25. päivä toukokuuta, jolloin olisi ohjelmassa mahdollinen finaalien seitsemäs peli.

Korisliigassa pelaa 12 joukkuetta ja runkosarja käsittää 44 ottelua. Kahdeksan parasta selvityy pudotuspeleihin ja runkosarjan viimeinen tippuu divariin. Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan paras viidestä systeemillä, ja välierät sekä finaalit paras seitsemästä.

Tänään perjantaina on käynnistynyt ennakkolipunmyynti BCL karsitaotteluun. Nyt kannattaa varmistaa paikka salissa nopeasti, sillä viime syksyn karsintaotteluissa sali oli täynnä. Liput voi hankkia osoitteesta www.ennakkolippu.com tai käymällä Kauhajoen Kesportissa.

Lippukauppa Korisliigan runkosarjaan on myös käynnistymässä. Jos hallussa on numeroitukausikortti, niin sen voi uusia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.fi. Jos numeroitukausikorttipaikka on hallussa ennen BCL karsintaottelua, niin lunastamalla pelkän lipun, saa istua omalla paikalla. Karhubasket isännöin myös harjoitusturnausta kotisalilla syyskuun 7. ja 8. päivä. Tästä on tulossa lisäinfoa ihan lähiaikoina. Kausikorteilla on harjoitusturnaukseen vapaa pääsy.