UUTISET

20.08.2019

FANCLUB VIETTI TYKY-PÄIVÄÄ NUMMIJÄRVELLÄ

Pelaajat kuuntelivat tarkasti kauppias Juji Loukon opastusta

Karhubasketin Fanclub vietti tyky-päivää Nummijärvellä. Menossa mukana olivat myös Karhubasketin pelaajat, jotka pääsivät testaamaan loukko.comin vesijettejä. Myös pari sopimus uutista saattiin Nummijärveltä mukaan. Fanclub on solminut innokkaiden vetäjien kanssa jatkosopimukset. Pertsa Holman soppari on mallia jatkuva ja Kujanpään Tupun sopimus on solmittu muotoon 1+1.

Pertsa ja Tuppu ovat saaneet äänekkään faniclubin kovaan maineeseen, ja on mahtavaa, että kaksikko jatkaa sen puikoissa. Uutena puuhamiehenä veljesten kanssa aloittaa Arto Kuusisto.

Fanclubin jäsenmaksu on tulevalla kaudella 40 euroa. Jäsenyydellä saa 5 euron alennuksen reissujen hinnasta, fanclub t-paidan sekä perhelipun Karhubasketin kotipeliin tulevalla Korisliigakaudella. Näiden etujen arvo ylittää reilusti tuon 40 euron jäsenmaksun. Nyt kannattaa liittyä mukaan!

Oiva paikka liittymiselle tulee maanantaina 2. syyskuuta, jolloin Karhubasket pitää avoimet harjoitukset kello 17-18. Luvassa on harjoitusten lisäksi kolmenpisteenheittokilpailu sekä donkkikisa. Fanclub on paikalla ja jäsenmaksun voi tulloin hoitaa käteisellä.