UUTISET

03.09.2019

KARHUBASKETIN AVOIMET HARJOITUKSET VALMISTIVAT JOUKKUETTA VIIKONLOPUN TURNAUKSEEN

Karhubasketin valmistautuminen tuleviin BCL karsintaotteluihin ja syyskuun lopussa tai lokakuun alussa alkavaan Korisliigakauteen on täydessä vauhdissa. Vahvistukset ovat saapuneet elokuun puolivälissä ja joukkue on siitä alkaen treenannut yhdessä. Pari testiotteluakin on pelattu harjoitusmielessä, mutta viime maanantaina yleisölle tarjottiin paikka päästä katsomaan oranssipaitoja ensimmäistä kertaa tosi toimissa. Tämä oli hyvää valmistautumista tulevan viikonlopun harjoitusturnaukseen.

Salilla nähtii harjoitusten lisäksi myös muutama kilpailu. Donkkikilpailussa voittajaksi selviytyi Dyllon Hudson-Emory, kun taas kolkkikisassa voiton vei Eero Innamaa, ennen Mikael Laihosta. Myös fanit pääsivät osallistumaan kisoihin ja faniheittokisan voittajaksi itsensä pussitti joukkue Saija ja Juha Happonen, Bojan Sarcevic ja Janne Hänninen.

Salilla oli mahdollisuus myös hankkia itselleen kausikortti tulevalle Korisliigakaudelle, ostaa ennakkolippu BCL kotiotteluun ja liittyä Karhubasketin Fanclubin jäseneksi. Kauppa kävi vilkkaana, mikä lupailee hyvää. Seuraavaksi lippuja voi ostaa viikonlopun harjoitusturnauksessa salilla. Harjoitusturnaukseen on kausilipulla vapaa pääsy. Tämän lisäksi kaikki koululaiset, niin ylä- kuin alakoululaiset, sekä keskiasteen opiskelijat pääsevät kaikkiin turnauksen neljään otteluun ilmaiseksi.

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket isännöin kotiluolassa harjoitusturnausta. Ensi lauantaina eli 7. ja sunnuntaina 8. syyskuuta pelattava turnaus antaa joukkuelle tärkeää pelikokemusta syyskuun puolivälin jälkeen pelattaviin BCL:n karsintaotteluihin. Samalla myös yleisö pääsee näkemään joukkueen tositoimissa.

Harjoitusturnauksen aikataulu:

La 7.9.

klo 16.30 BC Nokia – BC Luleå

klo 19.00 Karhubasket – Jämtland Basket

Su 8.9.

klo 14.30 Jämtland Basket – BC Nokia

klo 17.00 Karhubasket – BC Luleå

BC Nokian valmentajana toimii pitkään Kauhajoelle sekä pelaajana että valmentajana viihtynyt Greg Gibson. Nokian joukkue on uudistunut viime kaudesta, mutta Loimaan Bisonsin ja Joensuun Katajan mestaruuteen valmentanut Gibson, on varmasti saanut hitsattua näätälauman yhteen.

Molemmilla ruotsalaisjoukkueilla on valmistautuminen menossa syyskuussa alkavaan liigaan. Viime kaudella Luleå sijoittui 36 ottelun runkosarjassa neljänneksi saldolla 24 voittoa ja 12 tappiota. Jämtlandin sarjasijoitus oli viides, kun voittoja tuli yksi vähemmän eli 23 kappaletta. Pudotuspeleissä joukkueet kohtasivat ensimmäisellä kierroksella ja Jämtland voitti tiukan ottelusarjan voitoin 3-2. Välierissä Jämtland hävisi mestariksi edenneelle ja jo runkosarjan voittaneelle Södertäljelle voiton 4-2.

Harjoitusturnauksen liput maksavat 10 euroa per päivä. 10 eurolla näkee siis päivän molemmat ottelut.

Jos taskussa on jo kausikortti tulevalle kaudelle, niin turnauksen pelit saa katsella ilmaiseksi. Kausikortin ehtii vielä ennen turnausta hankkia salilla lipunmyynnissä, joka aukeaa lauantaina kello 16 ja sunnuntaina kello 14. Salilla on myynnissä myös pääsylippuja BCL karsintaotteluun, joka pelataan karhuluolassa tiistaina 17. syyskuuta kello 18.30.

Nyt oranssia päälle ja koriskausi käyntiin viikonloppuna Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa.

Saija Happosen tyylinäyte heittokisassa. Voitto tuli!