UUTISET

06.08.2019

BCL KARSINTAPELIN LIPUNMYYNTI ALKAA

Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket pelaa taas tällä kaudella BCL:n eli koripallon mestarien liigan karsinnoissa. Heinäkuun alussa suoritetussa arvonnassa kauhajokisten vastustajaksi tuli Tsmoki-Minsk. Joukkue on voittanut 11 kertaa perättäin Valko-Venäjän mestaruuden.

Joukkueet iskevät yhteen Kauhajoen liikuntahallissa tiistaina 17. päivä syyskuuta klo 18.30. Toinen osaottelu pelataan Minskissä perjantaina 20. syyskuuta.

Tämän BCL:n ensimmäisen karsintakierroksen lipunmyynti alkaa perjantaina 9. päivä elokuuta kello 8 ennakkolippu.comissa. Lippuja voi ostaa myös Kauhajoen Kesportista perjantaista alkaen.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 15 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 €

Lapset 7-12 v. 6 €

Perhelippu (2 aikuista ja 1-2 kpl 7-12 v. lasta) 35 €

Alle 7-vuotiaat vanhempien kanssa vapaa pääsy

BCL:n karsinnoissa pelataan tällä kaudella kaksi karsintakierrosta. Jatkoon etenee kahdessa ottelussa yhteensä enemmän pisteitä tehnyt joukkue. Jos Karhubasket jatkaa toiselle kierrokselle, kohtaa se Puolan liigassa viime keväänä kakkoseksi sijoittuneen Polski Cukier Toruń joukkueen. Puolalaiset oli sijoitettu karsinnoissa suoraan toiselle kierrokselle.

Jos Karhubasket etenee toiselle karsintakierrokselle, niin ottelut pelataan Kauhajoella torstaina 26.9. ja toinen osaottelu Puolassa sunnuntaina 29.9. Lipunmyynti mahdolliselle toiselle kierrokselle alkaa heti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

BCL kotikarsintaottelussa paikalla on jälleen tuttu VIP rekka. Kahden viime kevään pudotuspeleissä ja viime vuoden BCL karsintaotteluissa kovan suosion saanut VIP rekka parkkeerataan tuttuun paikkaan liikuntahallin pihalle. Nyt on saatavilla rajoitettu määrä VIP lippuja, joiden hinta on 70 euroa.

VIP pakettiin kuuluu ruoka- ja juomatarjoilu rekassa, joka avautuu kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lisäksi saa päävalmentajan ottelualustuksen, oman sisäänkäynnin saliin, varatun paikan ja puoliaikatarjoilun. VIP lippuja voi varata osoitteesta info@karhubasket.fi tai käymällä Mika Perälän puheilla Kauhajoen Kesportissa.