UUTISET

11.07.2019

FANIMATKA MINSKIIN 19. – 22.9.

Karhubasketin ottelun BCL:n eli koripallon mestarienliigankarsinnoissa alkaa tiistaina 17. päivä syyskuuta, kun kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittanut joukkue kohtaa kotiluolassa Tsmoki-Minskin. Ottelu Valko-Venäläisiä vastaan alkaa kello 18.30.

BCL:ssä pelataan tällä kaudella kaksi karsintakierrosta, ennen kuin paikka lohkovaiheeseen olisi taskussa. Otteluparista jaksoon selviää kahden ottelun yhteistuloksella. Ensimmäisen kierroksen toinen osaottelu pelataan Minskissä perjantaina 20. päivä syyskuuta.

Karhubasketin innokas faniryhmä järjestää Minskiin matkan. Matka alkaa torstaina 19. syyskuuta Parkanon juna-asemalta kello 6.12. Matkan hinta on 570 euroa ja se sisältää junaliput, lentoliput, hotellin ja pääsylipun peliin. Paluu Parkanon juna-asemalle tapahtuu sunnuntaina 21. syyskuuta kello 22.33. Ilmoittautumiset ja mahdolliset lisäkysymyksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen antti@anttiina.com.

Mahdollisen toisen kierroksen ottelut pelataan Puolalaista Polski Cukier Toruń joukkuetta vastaan torstaina 26. syyskuuta ja sunnuntaina 29. syyskuuta. Jos Karhubasket pelaa toisella karsintakierroksella, niin kotipeli on ohjelmassa torstaina 26.9. kello 18.30.

Nyt päivät kalenteriin ja ilmoittautumaan huikealle matkalle!