UUTISET

25.04.2019

MINIPOIKIEN LOPPUTURNAUS AMMATTIKOULULLA SUNNUNTAINA

Karhubasketin minipojat pelaavat aluemestaruudesta sunnuntain ammattikoulun liikuntasalissa. Minipojat eivät hävinneet runkosarjassa yhtään ottelua. Syyskierroksella saldo oli seitsemän ottelua ja seitsemän voittoa. Kevätkierroksella tahti jatkui samana ja tuloksena oli myös seitsemän voittoa seitsemästä kamppailusta.

Kauhajoella pelattavaan lopputurnaukseen saapuvat myös Honsu Red (Jyväskylä), Honsu White ja SäyRi (Jyväskylä). Ottelut alkavat kello 11. Ensimmäisessä välierässä Karhubasket kohtaa SäyRin, jonka kauhajokiset voittivat runkosarjassa pistein 69-48. Toisessa välierässä HoNsU:n joukkueet ratkaisevat toisen loppuottelupaikan.

Karhubasket voitti Honsu Red joukkueen runkosarjassa pistein 62-52 ja Honsu White joukkueen lukemin 65-56.

Turnauksen ohjelma:

kello 11.00 Karhubasket – SäyRi

kello 12.30 Honsu Red – Honsu White

kello 14.30 pronssiottelu, välierien häviäjät

kello 16.00 loppuottelu, välierien voittajat

Sunnuntaina ammattikoululla on paikalla jälleen kanttiini erilaisina herkkuineen, joten tervetuloa kannustamaan minipoikia mitaleille!