UUTISET

16.03.2019

KARHUBASKETI U17 POJAT PELAAVAT DIVARIA SUNNUNTAINA

Karhubasketin U17 pojat ovat kiinni lopputurnauspaikassa. Seuraava ottelu pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallilla sunnuntaina kello 14, kun vieraaksi saapuu BC Nokia.

Joensuun Kataja on luovuttanut loput ottelunsa divarissa, joten heidän pelinsä tullaan mitätöimään. Tämä tietää sitä, että Karhubasketin tappio Joensuussa muuttuu voitoksi, joten kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi ottelua, niin voitto sunnuntaina varmistaisi lopputurnauspaikan.

Sunnuntaina vastustaja BC Nokia kisaa lopputurnauspaikasta Karhubasketin kanssa. Joulukuun alussa Karhubasket haki vain kuudella pelaajalla 80-83 jatkoaikavoiton Nokialta. Nokia vei pelin jatkoajalle viime hetken kolmosella, mutta lisäajalla kauhajokiset olivat parempia 3-6 ja nappasivat sarjapisteet mukaan.

Karhubasket – BC Nokia sunnuntaina koulukeskuksella kello 14.

Paikalla on kanttiini. Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!