UUTISET

01.03.2019

KARHUBASKETIN U19 POJAT PELAAVAT DIVARIA SUNNUNTAINA

U19 poikien valtakunnallinen divari jatkuu Karhubasketin osalta kotiluolassa sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu PuHu:n joukkue. Vaikka vantaalaiset ovat sarjataulukossa sijalla neljä, niin käytännössä PuHu johtaa divaria, sillä heillä on rasitteena vain kaksi tappiota. Karhubasket on sarjataulukossa sijalla viisi, kun se on 14 ottelusta kerännyt kahdeksan voittoa ja kuusi tappiota.

Viikonloppu tulee olemaan Karhubasketin pojille tiukka, sillä lauantaina joukkue vierailee Järvenpäässä. Siellä vastaan asettuu sarjassa kahdeksantena oleva Raiders Basket (3/11).

Sunnuntain vastustaja PuHu on hävinnyt kaudella vain kaksi kertaa. Tappiot tulivat marraskuun lopussa Joensuun Katajan ja Ura Basketin vieraana. Sen jälkeen vantaalaiset ovat voittaneet viisi ottelua putkeen. Karhubasket vieraili Vantaalla marraskuussa ja kärsi tappion lukemin 102-79.

Karhubasket pelasi edellisen ottelun lauantaina 9. päivä helmikuuta kotiluolassa. Silloin joukkue hävisi pistein 83-100. LoKoKo vei levypallot 31-52 ja oli hitusen tarkempi heitoissaan.

Karhubasket – PuHu sunnuntaina 3.3. kello 13 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Paikalla kanttiini. Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!