UUTISET

22.02.2019

OKKO JÄRVI SOLMI JATKOSOPIMUKSEN KARHUBASKETIN KANSSA

Korisliigan tammikuun pelaajaksi valittu Okko Järvi on tehnyt Karhubasketin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus sisältää ulkomaanoption kesällä 2020. Järvi voi siis siirtyä pelaamaan ulkomaille tulevan kauden 2019-2020 jälkeen, mutta jos hän jatkaa Korisliigassa, pelaa hän oranssipaidoissa.

Järvi on ollut sivussa tositoimista muutaman pelin alaraajavamman takia, mutta hän palaa todennäköisesti kokoonpanoon Karhubasketin seuraavassa ottelussa, joka pelataan karhuluolassa sunnuntaina 3. päivä maaliskuuta kello 17.

23-vuotias Järvi on täällä kaudella pelannut 24 ottelussa ja kirjannut tehoiksi 13,2 pistettä/3,5 levypalloa/2 syöttöä. Pisteet ovat syntyneet myös hyvällä tarkkuudella, sillä hän on koko Korisliigan tarkin kakkosissa, osumatarkkuuden ollessa 69,6 prosenttia.

Tammikuussa Järvi oli huikaisevassa vedossa, sillä silloin Tapiolan Hongan kasvatti kirjasi kuudessa ottelussa tilastoihin 18,8 pistettä, 5,5 levypalloa ja 3 syöttöä. Järvi on Karhubasketin lisäksi pelannut Korisliigassa Espoo Unitedin, Salon Vilppaan ja kasvattajaseura Hongan rivistöissä. Yhteensä pelattuja Korisliigaotteluita on kasassa 214 kappaletta. Järvi on voittanut Hongassa 16- ja 19-vuotiaiden joukkueissa mestaruudet ja kaudella 2016-2017 hän voitti hopeaa Vilppaassa.

– Aloitimme ensikauden joukkueen kokoamisen tammikuun pelaajaksi valitusta Okko Järvestä, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kertoo. – Janne Koskimiehen johdolla rakentaminen jatkuu ja keskustelemme kaikkien nykyisten pelaajien kanssa asiat läpi nopealla aikataululla. – Järvi on nostanut peliään uudelle tasolle ja hänellä on halu kehittyä pelaajana. – Tämä kausi etenee loppuhuipennusta kohti, mutta joukkue tekee paljon töitä koko ajan, jotta tavoitteet ovat saavutettavissa, Ojala sanoo.

– Aiemmin urallani en ole halunnut ja suostunut neuvottelemaan jatkosopimuksesta kesken kauden, Okko Järvi sanoo. – Täällä asioita on menty treeneissä tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin läpi kuin aijemmissa seuroissani. – Olen kokenut alusta asti, että täällä menen koko ajan eteenpäin pelaajana. – Olen tyytyväinen seuraan ja puitteisiin. – Olosuhteiden toiminnallisuuden merkitys on urheiluelämässä iso asia, Järvi painottaa.