UUTISET

20.02.2019

PERINTEINEN KARHUBASKETIN KEILAKISA PERJANTAINA 1.3.

Kauhajoen keilahallilla keilataan perinteinen Karhubasket keilakisa perjantaina 1. päivä maaliskuuta. Kisa alkaa kello 18.

Kisa käydään kolmihenkisillä joukkueilla, johon joukkue saa valita yhden pelaajan tai valmentajan lisää Karhubasketin joukkueesta. Nopein mukaan ilmoittautunut joukkue saa valita haluamansa extrakisaajan ensimmäisenä.

Kilpailussa heitetään kolme sarjaa siten, että jokainen heittää vuorotellen samaa sarjaa. Alkukilpailun kuusi parasta joukkuetta heittävät A-finaalissa, seuraavat jatkavat B- tai C-finaalissa. Kilpailussa käytetään luokitelluilla keilaajilla keskiarvotasoitusta 155-205/70 %, rekisteröitymättömät keilaajat saavat tasoitus 50 pistettä. A-finaalin voittaja on Karhubasket keilakisan mestari vuosimallia 2019.

Kilpailumaksu on 210 euroa per joukkue ja se sisältää keilauksen lisäksi palkinnot, hienon tunnelman ja Hot Wing buffan Pub Janoisessa Leipurissa kisan jälkeen.

Nyt nopeasti ilmoittautumaan Juha Orpanalle, orpanajuha@gmail.com tai 050-61444. Samalla kuulet, että onko haluamasi vahvistus vielä vapaana.