UUTISET

22.02.2019

KARHUBASKET VIERAILI TEUVALLA

Viime vuoden Korisliigan mestari Karhubasket on tällä hetkellä maajoukkuetauolla. Kentälle joukkue palaa sunnuntaina 3. päivä maaliskuuta, kun vieraaksi karhuluolaan saapuu europeleissä tälläkin kaudella marinoituneen Joensuun Kataja.

Maajoukkuetauon aikana joukkue treenaa huolellisesti ja parantelee pikkuvammoja, joita tiiviissä pelitahdissa syntyy. Joukkueella oli myös aikaa kouluvierailuun, kun Teuvan yhtenäiskoulun 3-6 luokkalaiset saivat kauan odotettuja vieraita Kauhajoelta. Oppilaat pääsivät harjoittelemaan koripallon perustaitoja heittämistä, syöttämistä ja pallonkäsittelyä Greg Manganon, Antti ”Jumppa” Niskasen, Eeron Innamaan ja Cameron Jonesin ohjauksessa. Lopuksi oppilaat haastoivat puolustavan Suomen mestarijoukkueen katukorispeleihin.

Yhteensä koristunneille pääsi osallistumaan lähes 150 lasta ja nuorta, jotka kaikki saivat vapaaliput sunnuntaina 3.3 kello 17 pelattavaan Korisliigan ottelun Karhubasket – Joensuun Kataja.

Karhubasketin puolelta tapahtuman organisoinnista vastannut valmentaja Janne Koskimies oli tyytyväinen päivän antiin.

– Saimme taas ison määrän lapsia liikkumaan koriksen merkeissä ja varmasti pystyimme tarjoamaan heille uusia kokemuksia. – Oli myös mukava kuulla, että yläkoulun puolella riittää innokkaita oppilaita koriskerhon pyörittämiseen. – Iso kiitos koulun henkilökunnalle hienosti hoidetuista järjestelyistä, Koskimies sanoi tyytyväisenä vierailun jälkeen.

Toivottavasti mahdollisimman moni nähdään ensi viikon sunnuntaina Kauhajoen liikuntahallilla. Tervetuloa!

kuva: Henry Aho