UUTISET

15.02.2019

KOLME KARHUBASKETIN PELAAJAA ALL STARS OTTELUSSA

Korisliigan All Stars -joukkue haastaa lauantaina 16.2. Viro-Latvia-liigan tähdet Tarton yliopiston urheiluhallissa. Ottelu alkaa kello 17 ja Elisa Viihde Sport esittää Korisliigan tähdistötapahtuman Tartosta kokonaisuudessaan suorana. Ottelun selostaa Toni Flink ja kommentaattorina toimii Salon Vilppaan Miikka Luosmaa. Elisa Viihde Sport -kanavat ja uusi Sport-osio ovat avoimessa katselussa viikonloppuna.

Korisliigan ja Viro–Latvia-liigan yhteinen tähdistötapahtuma sisältää itse ottelun lisäksi paljon mielenkiintoista seurattavaa. Paremmuudet ratkotaan kolmoskisassa ja donkkikilpailussa.

Heti ensimmäisellä neljännesten välisellä tauolla käydään NBA:n All Star -tapahtumasta tuttu taitokisa, Skills Challenge. Korisliigan puolia taitokisassa pitävät Juwan Staten, Topias Palmi, Bojan Sarcevic sekä Antto Nikkarinen.

Tähdistöottelun puoliajalla on vuorossa perinteinen kolmeen pisteen heittokisa, jossa Korisliigaa edustaa valtava määrä kokemusta. Vuosikausia kaaren takaa tuskaa vastustajilleen aiheuttaneet Teemu Rannikko ja Ville Kaunisto yrittävät nyt napata kolmoskuninkaan tittelin.

Viimeisellä neljännesten välisellä tauolla on luvassa kaksi kilpailua. Ensin Joonas Iisalo ja Sami Toiviainen osallistuvat valmentajien heittokisaan. Kilpailut huipentaa tietenkin donkkikisa, jossa Korisliigan värejä edustavat Kenneth Manigault ja Juwan Staten.

Yleisöäänestyksessä tapahtumaan valittiin kolme Karhubasketin pelaajaa. Kapteeni Bojan Sarcevic, Rene Rougeau ja tammikuun kuukauden pelaajaksi valittu Okko Järvi. Järvi kärsii alavartalovammasta, joten hän ei pysty peliin osallistumaan. Järveä ottelussa tuuraa Ura Basketin Avery Woodson.

Korisliigan joukkue:

RANNIKKO TEEMU PG SALON VILPAS

SARCÉVIC BOJAN PG KAUHAJOKI

PALMI TOPIAS SF KATAJA BASKET

NENONEN JUHO PF SALON VILPAS

O’MARA SEAN C BC NOKIA

TAYLOR BRANDON PF BC SALON VILPAS

STATEN JUWAN SG HELSINKI SEAGULLS

MANIGAULT KENNETH SG TAMPEREEN PYRINTÖ

ROUGEAU RENE SF KAUHAJOKI

KAUNISTO VILLE PF KOUVOT

WOODSON AVERY SG URA BASKET

NIKKARINEN ANTTO PG KTP-BASKET

IISALO JOONAS HEAD COACH SALON VILPAS

TOIVIAINEN SAMI ASSISTANT COACH TAMPEREEN PYRINTÖ

HAKANEN ELISA TEAM MANAGER TAMPEREEN PYRINTÖ

All Stars tapahtuman aikataulu:

16:00                  Ovet aukeaa

17:00                  Joukkueiden esittely

17:10                  All Stars -ottelu 1. jakso

17:20                  Ballzy Skills Challenge

17:40                  2. jakso

17:50                  Välishow & 3 pisteen heittokisa

18:20                  3. jakso

18:30                  Donkkikisa & valmentajien heittokisa

18:55                  4. jakso

19:05                  Palkintojenjako