UUTISET

08.02.2019

KARHUBASKETIN U19 POJAT PELAAVAT DIVARIA LAUANTAINA

Karhubasketin U19 pojat jatkavat valtakunnalista divaria ensi lauantaina, kun Kauhajoelle saapuu vieraaksi divari johtava Loimaan Korikonkarit.

Karhubasket löytyy divarin sijalta viisi. Joukkue on voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt viisi. Karhubasket omaa vielä mahdollisuudet kevään huipennukseen eli final four turnaukseen, jonne pääsevät runkosarjan neljä parasta joukkuetta. Kärkinelikossa ovat Loimaan lisäksi tällä hetkellä PuHu juniorit (9/2), Joensuun Kataja (10/3) ja Ura Basket (9/4).

Edellisessä ottelussa Karhubasket palasi voittokantaan, kun se voitti kotisalissa Kouvot 93-77. Karhubasket hallitsi ottelua koko ajan ja voitti levypallot 51-40. Kauhajokiset varmistivat voittonsa heittämällä kolmoset koriin 38 prosentin tarkkuudella. Ennen Kouvot voittoa Karhubasket hävisi vuoden 2019 kaksi ensimmöistä ottelua vieraissa Uralle ja Katajalle.

Karhubasket – Kouvot lauantaina kello 13 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Tervetuloa!