UUTISET

03.02.2019

KARHUBASKETIN SUPERMIKROT PELAAVAT SUNNUNTAINA AMMATTIKOULULLA

Karhubasketin pienimmät eli supermikrot jatkavat sunnuntaina sarjaa Ammattikoulun salissa. Vieraaksi saapuvat Kokkolan NMKY ja Lapuan Kobrat. Karhubasketin supermikrot avasivat kevätkauden Lapualla tammikuussa. Kahdesta ottelusta joukkue nappasi kaksi voittoa.

Ensimmäinen ottelu Lapualla oli isäntäjoukkue Kobria vastaan. Peli oli tiukkaa taistelua loppuun asti, mutta Karhubasket pääsi tuulettamaan 19-18 voittoa summerin soidessa. Paljoa ei ollut aikaa huilata, sillä heti perään joukkue sai vastaansa Kokkolan NMKY:n. Karhubasketin pojat pelasivat iloista koripalloa ja kirjasivat voiton lukemin 36-23.

Kun sarjaa on kaksi turnausta pelaamatta, niin Karhubasket on sarjataulukon kärjessä. Se on voittanut kuudesta ottelusta neljä ja hävinnyt kaksi. Sarja on kuitenkin tasainen, sillä Kokkolan NMKY:n saldo on 3/3 ja Kobrien 2/4.

Sunnuntain ohjelma:

klo 10 Karhubasket – Kobrat

klo 11.45 Kobrat – Kokkolan NMKY

klo 13.30 Karhubasket – Kokkolan NMKY

Ammattikoululla on paikalla kanttiini, mikä pursuaa herkullista syötävää suolaisista makeisiin. Tervetuloa viihtymään jännittävien pelien äärelle.