UUTISET

01.02.2019

KARHUBASKETIN U19 POJAT JATKAVAT DIVARIA LAUANTAINA

Karhubasketin pojat jatkavat U19 poikien valtakunnalista divaria kotisalissa lauantaina, kun kello 13 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu Kouvolan Kouvot.

Karhubasket on sarjataulukossa sijalla viisi, kerättyään seitsemän voittoa ja hävittyään viisi kamppailua. Lauantain vastusja Kouvot on sarjataulukossa sijalla kuusi. Sen saldo 12 ottelusta on sama kuin Karhubasketin eli seitsemän voittoa ja viisi tappiota.

Lokakuussa joukkueet kohtasivat Kouvolassa ja silloin Karhubasket pääsi kotimatkalle 65-73 voiton jälkeen. Tammikuussa Karhubasket on kärsinyt kaksi tappiota, kun se hävisi 19. päivä lukemin 75-67 Ura Basketille. Viime lauantaina joukkue hävisi Joensuussa Katajalle 87-74. Joensuussa Karhubasket nousi voittotaisteluun voitettuaan kolmannen kympin 20-29, mutta Kataja vei viimeisen kymmenminuuttisen 23-10 ja piti sarjapisteet itsellään.

Karhubasket on kärsinyt loukkaantumisista, joten kannustusta tarvitaan lauantaina. Paikalla on kanttiini. Tervetuloa!