UUTISET

03.12.2018

SUPERMIKROILLE SUNNUNTAILTA KAKSI TAPPIOTA

Karhubasketin supermikrot taistelivat tiukasti voitoista viime sunnuntaina. Aron koulun liikuntasali natisi liitoksistaan, kun katsojat ahtautuivat saliin kannustamaan Karhubasketin nuorimpia pelaajia.

Edellisenä viikonloppuna pojat olivat hakeneet Kokkolasta kaksi voittoa. Ensimmäisessä ottelussa Karhubasket kohtasi Lapuan Korikobrat. Karhubasket voitti avauskympin 8-6, mutta lapualaiset nappasivat hyvällä toisella neljänneksellä 10-13 puoliaikajohdon.

Kolmannella kympillä kotijoukkue nappasi johtopaikan, mutta Korikobrat tasoittivat viimeisellä neljänneksen, joten peliajan päättyessä tulostaululla oli lukemat 19-19 ja edessä oli kolmen minuutin jatkoaika. Sen Korikobrat voittivat 0-3, joten loppunumerot lapualaisten eduksi 19-22.

Toisessa ottelussa Karhubasket kohtasi Kokkolan NMKY:n. Edellisessä turnauksessa Karhubasket oli napannut pisteen voiton, mutta nyt Kokkolan NMKY oli parempi pisten 33-37 (12-19).

Supermikrojen sarja jatkuu joulutauon jälkeen.