UUTISET

06.12.2018

LAUANTAINA U19 POJAT PELAAVAT DIVARIA KOTILUOLASSA

Karhubasketin u19 pojat jatkavat valtakunnalista divari tulevana lauantaina Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa, kun vieraaksi saapuu Tampereen YMCA.

Karhubasket on divarin sarjataulukossa kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sijalla viisi. Se on napannut viisi voittoa. Tappiota on kertynyt kolme kappaletta, joista viimeinen tuli lauantaina Salossa. Vilpas oli parempi pistein 67-55 (30-34).

Salossa Karhubasket johti vielä tauolla neljällä pisteellä, mutta salolaiset voittivat kolmannen kympin 13-11 ja viimeisen 24-10, joten kotijoukkue eteni voittoon. Karhubasketin peliä haittasivat muutamat poissaolot, eikä joukkueella ollut paras heittopäivä. Kakkoset osuivat 35 prosentin ja kolmoset 22 prosentin tarkkuudella.

Lauantain kamppailu alkaa kello 14. Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!