UUTISET

30.11.2018

KARHU BASKET VIETTI MAAJOUKKUETAUKOA KOULUVIIKON MERKEISSÄ

Koulukeskuksen 3-6 luokkalaisista koostuneet ryhmät pääsivät harjoittelemaan koripallon perustaitoja heittämistä, syöttämistä ja pallonkäsittelyä pelaajien ohjauksessa ja vauhdikkaan kaksoistunnin lopuksi vielä haastamaan puolustavan Suomen mestarijoukkueen katukorispeleihin.

Yhtenäiskoulun puolella joukkueen amerikkalaispelaajat vierailivat kymmenellä 8-9 luokkalaisten englannintunnilla kertomassa omasta koulunkäynnistään Yhdysvalloissa. Oppilaat saivat myös kuulla miltä Suomi ja suomalaiset vaikuttavat ulkomaalaisen silmin.

Yhteensä vierailuihin pääsi osallistumaan yli 350 lasta ja nuorta, jotka kaikki saivat vapaaliput keskiviikkona 5.12 pelattavaan Korisliigan ottelun Kauhajoki – Joensuun Kataja.

Karhu Basketin puolelta tapahtuman organisoinnista vastannut valmentaja Janne Koskimies jakoi kiitokset reippaalla asenteella mukana olleille oppilaille sekä opettajille saumattomasti sujuneista järjestelyistä. Toivottavasti mahdollisimman moni nähdään ensi viikolla liikuntahallilla. Tervetuloa!