UUTISET

26.11.2018

SUPERMIKROT PELAAVAT SUNNUNTAINA ARON KOULULLA

Karhubasketin pienimmät juniorit eli supermikropojat pääsivät pelaamaan kauden ensimmöiset pelinsä viime sunnuntaina Kokkolassa. Poikien ensimmäiset viralliset pelit menivät hienosti. Avausottelussa pojat voittivat Lapuan Korikobrat 22-9 (18-1).

Toisessa ottelussa vastaan asettui isäntäjoukkue Kokkolan NMKY. Karhubasket johti puoliajalla 16-12, mutta kokkolalaiset kehittivät viimeisellä kympillä hurjan kirin. Se jäi kuitenkin hieman vajaaksi, sillä kauhajokiset voittivat kamppailun 26-25.

Supermikrojen kausi jatkuu ensi sunnuntaina Kauhajoella, kun joukkueet iskevät uudelleen yhteen Aron koululla.

Kello 10.30 Karhubasket – Korikobrat

Kello 12.00 Korikobrat – Kokkolan NMKY

Kello 13.30 Kokkolan NMKY – Karhubasket

Paikalla on kanttiini. Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!

Supermikrot suunnittelevat taktiikkaa aikalisällä, vähän ennen toisen pelin loppua