UUTISET

23.11.2018

KARHUBASKET PELAA LAUANTAINA ROBERT PETERSEN CUPIA

U15 poikien SM-sarja nimettiin tälle kaudelle Robert Petersen Cupiksi, kunnioittaen maamme lajilegenda Robert Peterseniä. Karhubasket on mukana tässä cupissa ja pelaa lohkossa B. A-, B- ja C-lohkoissa on yhteensä 20 joukkuetta.

Karhubasket on pelannut neljä ottelua ja saldona on kolme voittoa sekä yksi tappio. Tappio tuli pääkaupunkiseudussa, jossa WB-Pantterit olivat parempi pistein 109-68. Voitot ovat tulleet kauden avausottelussa Lahtea vastaan (80-77), Espoo Basket Teamista (82-69) ja Pälkäneen Luja-Lukosta (59-96).

Kolmella voitolla Karhubasket taistelee toisissaan jatkopelipaikasta. Lauantaina kello 13 pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Vieraaksi saapuu lohkoa johtava Tapiolan Honka. Honka on voittanut kaikki neljä ottelua, ja koriero on murskaava, sillä espoolaisten vastustajat ovat saaneet aikaan vain 44,3 pistettä, kun joukkue itse on mättänyt koreja 124 pisteen keskiarvolla.

Lupaavia huippulahjakkuuksia on nähtävillä lauantaina. Liikuntahallilla on kanttiini, joten kaikki kannustamaan poikia!