UUTISET

20.05.2021

KARHUBASKETIN MIKROPOJAT HOPEALLE

Hopeajoukkue: (alarivi vas) Elemeri, Vilho, Pyry, Toivo, Hannes. (ylärivi vas) Miro, Eeli, Amiel, Daniel.

Keskisen alueen mikropoikien sarjassa oli kevään ratkaisupelien aikaan jäljellä vain neljä Etelä-Pohjanmaan joukkuetta. Tai oikeastaan kolme, sillä yksi joukkue oli Vaasan Salama. Keski-Suomen joukkueet joutuivat koronan takia jättämään kevään sarjapelit väliin.

Karhubasket voitti runkosarjan, voitettuaan yhdeksästä kevään ottelusta kuusi. Tämä toi lopputurnauksen Kauhajoelle.

Lopputurnauksen avausottelussa Karhubasket voitti Kokkolan NMKY:n pistein 74-52. Finaalissa vastaan tuli Vaasan Salama, joka voitti ottelun lukemin 60-69. Näin Karhubasketin pojat saivat palkinnoksi hopeiset mitalit. Pronssiottelussa Lapuan Korikobrat voittivat Kokkolan pistein 68-44.

Mikropoikien II divarissa Karhubasket voitti pronssia. Välierässä se hävisi kultaa voittaneelle Korikobrille 50-57, mutta voitti pronssiottelussa Korikobrien II-joukkueen lukemin 76-32.

Pronssijoukkue vasemmalta: Joosa, Iisakki, Samuli, Jasu, Eetu, Jerry