UUTISET

12.05.2021

MIIKKA MARTTINEN ON TEHNYT SOPIMUKSEN KARHUBASKETIN KANSSA

Miikka Marttinen (11) kuva: Erkki Hautaviita/EH Kuvat

Karhubasket on tehnyt uuden pelaajasopimuksen. 29 vuotias Tampereen Pyrinnön kasvatti Miikka Marttinen on allekirjoittanut oranssipaitojen kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen, joka kattaa koripallokaudet 2021-2022 ja 2022-2023.

195 senttinen laituri on pelannut kolme edellistä kautta Uudenkaupungin Korihaiden rivistössä. Viime kaudella Marttinen pelasi kaikki 22 ottelua 11,4 pisteen, 2,6 levyrin ja 1,5 syötön keskiarvoilla. Marttinen upotti kolmoset 38,2 prosentin tarkkuudella.

Uudenkaupungin lisäksi Marttinen on pelannut muutaman ottelun Korisliigaa Pyrinnössä. Divari A:ta Marttinen ehätti pelata Jyväskylän JBA:n rivissä kausilla 2016-2017 ja 2017-2018. Kaudella 2017-2018 divarissa pisteitä syntyi 13,1 ottelua kohden ja levypalloja tarttui käsiin 4,8 ottelua kohden. Lisäksi Marttinen on pelannut 21 U18 maaottelua.

-Kauhajoella on aina ollut hyvä tunnelma hallissa, ja odotan innolla, että sen pääsee kokemaan kotijoukkueen näkökulmasta, Marttinen aloittaa. – Karhubasket ja Kauhajoki tarjoaa meikäläiselle erinomaisen paikan kehittyä pelaajana ja haluan omalla panoksellani tehdä kaikkeni joukkueen menestyksen eteen. – Toivotaan, että tilanne hellittää ja ensi kaudelle saadaan ihmisiä katsomoon.

-Miikka on jo kokeneempi pelaaja, joka hakee vielä uutta haastetta koripalloilijana ja Kauhajoki pystyy tarjoamaan tähän varmasti hyvän mahdollisuuden, Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies kommentoi uutta sopimusta. – Saamme tänne fiksun ja motivoituneen joukkuepelaajan, joka tulee auttamaan meitä pelipaikoilla kolme ja neljä. – Severin tavoin myös Miikalla on selvästi uran paras kausi takana, joka antaa tietysti hyvät lähtökohdat siirtyä uuteen ympäristöön, Koskimies jatkaa tyytyväisenä.