UUTISET

05.02.2020

CAMERON JONES ON KORISLIIGAN TAMMIKUUN KUUKAUDEN PELAAJA

Korisliigan tammikuun pelaajaksi on valittu Cameron Jones. Jones teki keskiarvoiksi kuudessa ottelussa 19,8 pistettä, 4,7 levyriä ja jakoi 7,5 syöttöä. Jonesin johdolla Karhubasket voitti viisi ottelua ja hävisi vain yhden tuo tappio tuli Salon Vilppaan vieraana. Tammikuun viides voitto tuli Korisliigaa johtavasta Helsinki Seagullseista pistein 91-71, eikä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneet kauhajokiset antaneet helsikiläisille mitään mahdollisuuksia.

Jones oli viime keväänä johdattamassa Karhubaskettia toiseen mestaruuteen. Silloin Jones valittiin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Tällä kaudella Jones on ollut mukana kaikissa joukkueensa 29 ottelussa ja tehnyt niissä tilastoihin rivin 16,2 pistettä, 4,3 levypalloa ja 5,3 syöttöä.

Karhubasket kohtaa tänään Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa Uudenkaupungin Korihait. Ottelu alkaa kello 18.30 ja salin ovet sekä lipunmyynti hallilla käynnistyy kello 17.