UUTISET

14.11.2018

MINIPOJAT PELAAVAT AMMATTIKOULULLA SUNNUNTAINA 18.11.

Karhubasketin minipojat pelaavat keskisen alueen minipoikien sarjaa sunnuntaina 18.11. ammattikoulun salilla. Minit kohtaavat Lapuan Kobrien Fire ja Ice joukkueet. Karhubasketin ensimmäinen ottelu alkaa kello 10.30 ja toinen kello 15. Ammattikoululla on pelejä läpi päivän, sillä Karhubasketin pelien välissä käydään kaksi muutakin kamppailua, jossa kohtaavat Kobrien joukkueet ja Vaasan Salama.

Karhubasketin kinipojat aloittivat sarjan komealla 14-124 voitolla Vaasan Salamasta lokakuun lopussa. Minipoikien sarjataulukon piikkipaikalla on Kobrien Ice joukkue, joka on voittanut selvästi molemmat kauden kaksi ottelua. Karhubasket ja Kobrat Ice ottelu pelataan sunnuntaina kello 15.

Ammattikoulun salilla on sunnuntaina paikalla kanttiin. Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!