UUTISET

23.11.2019

FANIBUSSI NOKIALLE TIISTAINA 26.11.

Karhubasket on kerännyt seitsemän voittoa putkeen, joilla se keikkuu sarjataulukon kolmantena. Korisliigan sarjataulukko on kuitenkin erittäin tiivis, kärkikaksikon Salon Vilpas – Helsinki Seagulls takana. Kahdeksannen perättäisen voiton tiellä on enää paikallisvastustaja Lapuan Kobrat, jonka puolustava mestari kohtaa kotiluolassa lauantaina kello 17.

Ensi tiistaina Karhubasket pelaa BC Nokian vieraana. Ottelu alkaa Nokian palloiluhallissa kello 18.30.

Nokialle lähtee myös fanibussi. Bussi lähtee matkaan Ojalan Pakarin takapihalta ti 26.11. kello 15.30. Matkan hinta fanclubin jäseniltä on 30 euroa ja ei jäseniltä 35 euroa. Hinta sisältää pääsylipun.

Lähde mukaan kannustamaan Karhubasketia voittoon!

Ilmoittautumiset lomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 985 4825.