UUTISET

14.11.2019

MAMMAKORIS VASTAAN KÖHKERÖT LAUANTAINA KELLO 17

Kuva: Reetta Pitkäkoski/Kauhajoki-lehti

Vuosi sitä on odotettu ja piiitkä osotus päättyy lauantaina 16. marraskuuta kello 17, kun Mammakoris kohtaa Köhkeröt. Edellinen kohtaaminen ruuhkautti ammattikoulun liikuntasalin katsomon ja parkkipaikan, joten nyt peli on siirretty yläkoulun juuri remontoituun liikuntasaliin.

Molemmat joukkueet on treenanneet ahkerasti ja välittäneet eri some-kanavilla tunnelmia treeneistä. Lauantaina se nähdään, kumpi joukkue lunastaa lupauksensa ja ottaa paikkakunnan harrastekoripallon valtikan haltuun.

Liikuntasalissa on lauantaina kanttiini, josta saa ostettua erilaisia herkkuja. Arpajaisissa on palkintona Karhubasketin huppari nimikirjoituksilla vasrustettuna.

Nähdään liikuntasalilla lauantaina!