UUTISET

01.06.2019

KAUNIS KIITOS JA KUMARRUS

(kuva: Erkki Hautaviita)

Olen viettänyt neljä hienoa vuotta Kauhajoella, jonka aikana minua on kohdeltu erittäin hyvin ja kunnioittavasti. Haluan kiittää koko Kauhajokea ja kauhajokisia tästä. Oli hienoa, että sain olla mukana toiminnassa, jonka vuoksi moni itseni mukaan lukien sai kokea isoja tunteita. Välillä pettymyksen tunteita, mutta myös paljon onnistumisen tunteita. Tämä on varmaan viime kädessä se, miksi teen työtäni urheilun parissa.

Iso kiitos Vesa Ojalalle, Mikki Perälälle ja Sami Toiviaiselle, jotka toivottivat minut tervetulleeksi töihin vuonna 2015. Veskulle tietenkin vielä erittäin iso kiitos lisää, koska luotti keltanokkapäävalmentajaan ja antoi mahdollisuuden toimia joukkueen päävalmentajana kahden vuoden ajan. Tämä ajanjakso ei varmasti unohdu koskaan.

Joukkueet, pelaajat ja staffit, joissa olen päässyt toimimaan ovat olleet upeita. On ollut etuoikeutettua päästä työskentelemään kanssanne. Toivottavasti tiemme kohtaa vielä jossain vaiheessa elämää. Isot tsempit Jannelle seuraavaan ajanjaksoon päävalmentajana. Yhteistyömme jatkuu hieman eri tavalla, mutta tärkeintä on, että se jatkuu.

En lähde erikseen nimeämään kaikkia minua tukeneita ihmisiä, teitä on niin monta! Toivon, että ymmärrätte 😊 Taustaryhmä, faniklubi, sponsorit/tukijat, yleisö, toimitsijat, seuran juniorit, seuran juniorivalmentajat, kaverini ja ystäväperheeni, kaikki ansaitsevat kiitokset. Pelaajien ja taustahenkilöiden perheet, olette korvaamattomia ja ehkä maailman ymmärtäväisimpiä ihmisiä. Kiitos!

Nyt minun on aika kääntää uusi lehti elämässäni ja muuttaa takaisin pääkaupunkiseudulle. Siellä odottaa muutokset ennen kaikkea henkilökohtaisessa elämässäni, jonka vuoksi sinne halusin takaisin muuttaa. Muutoksia tapahtuu toki korisrintamallakin ja olenkin onnellinen siitä, että ensi kaudella pääsen tekemään ainakin kaksi reissua Kauhajoelle.

Hymyillään kun tavataan!

Peace and out,

Coach Jussi

 

Karhubasket kiittää Jussi Laakso mahtavasta työstä joukkueen valmentajana. Jussi luotsasi oranssipaitoja kahden kauden aikana 103 ottelussa. Voittoja tuli 75 kappaletta ja tappioita 28, voittoprosentin ollessa loistava 72,8.

Pudotuspeleissä jälki oli vieläkin kovempaa. Kahden kauden aikana kaksi mestaruutta, eikä kukaan voi vaatia enempää. 26 ottelua, 22 voittoa ja neljä tappiota, muodostavat voittoprosentiksi hurjan 84,6. Tuo voittoprosenttilukema on kovin pääsarjan historiassa, jos laskuista jätetään pois valmentajat, jotka ovat valmentaneet yhdessä tai kahdessa ottelussa.

Laakson johdolla Karhubasket pelasi myös historiansa ensimmäiset europelit. Niistä saldoksi tuli neljä voittoa ja kaksi tappiota.

Isot kiitokset Jussille ja onnea sekä menestystä Seagullsien päävalmentajan pestiin!

(kuva: Erkki Hautaviita)