UUTISET

07.11.2023

KARHUBASKET JA TAHJ EADDY OVAT PURKANEET PELAAJASOPIMUKSEN

Karhubasket ja pelaaja Tahj Eaddy ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kuluvan kauden käsittäneen pelaajasopimuksen. Eaddy on jo lähtenyt maasta ja Karhubasket kiittää Eaddyä, toivottaen onnea ja menestystä tuleviin pelikuvioihin.

Eaddy pelasi Karhubasketissa kuusi Korisliigan ottelua. Keskiarvoiksi tuli hieman vajaalla 23 minuutin peliajalla 12,3 pistettä, 3,3 levyriä ja 4,5 syöttöä. Kuuden Korisliigaottelun lisäksi Eaddy pelasi kolme FIBA Europe Cupin ottelua, joissa syntyi tilastoihin 12 pistettä, 1,7 levypalloa ja 3 syöttöä 20 minuutin peliajalla.

Karhubasketin pelaaja Courtney Fortson ajettiin sunnuntaina tappiollisesta Bisons pelistä Loimaalla ennen peliajan loppua EU- ja teknisenvirheen johdosta. Poistuessaan kentältä Fortson syyllistyi epäasialliseen käytökseen, josta ottelun tuomaristo teki raportin Suomen koripalloliittoon. Liitto on maanantaina pyytänyt vastinetta pelaajalta ja seuralta tapahtumiin.

Tapahtumat on käsitelty seuran sisällä ja Fortsonille on annettu vakava varoitus tapahtumien vuoksi. Karhubasket ja Fortson jäävät odottamaan koripalloliiton mahdollisia kurinpitotoimia.

Karhubasket ja Courtney Fortson pyytävät loimaalaisilta faneilta, koko Bisons -perheeltä ja koko maan koripalloperheeltä tapahtumia nöyrästi anteeksi.

Courtney Fortson (kuva: Janne Yli-Korhonen)