UUTISET

08.11.2018

U17 POJAT PELAAVAT SUNNUNTAINA KAUHAJOELLA

Karhubasket jatkaa U17 poikien valtakunnallista divaria sunnuntaina Kauhajoella, kun Jyväskylän HoNsU saapuu vieraaksi kello 14 alkavaan otteluun. Koulukeskuksen liikuntahallilla on paikalla myös kanttiini.

Karhubasket on pelannut divarissa kolme ottelua. Saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalle kaksi. Edellisen ottelun Karhubasket pelasi pääkaupunkiseudulla viime sunnuntaina, kun se kohtasi Westside joukkueen. Karhubasket hävisi tuon ottelun toisen neljänneksen pistein 19-4, joten se oli tauolla tappiolla 42-21. Westside voitti myös kolmannen kympin 22-20, mutta Karhubasket vei viimeisen neljänneksen 22-34 ja pääsi kaventamaan loppunumeroiksi 86-75.

11 pisteen tappiossa Karhubasket hävisi levypallot 46-32 ja menetti pallon 28 kertaa. Myös vapaaheittotarkkuudessa on parannettavaa, sillä vaparit osuivat sukkaan vain 57 prosentin tarkkuudella. Myös kolmosissa on parannettavaa, kun prosentti oli 19.

Ennen tappiota Westsidelle Karhubasket haki 55-104 voiton Rovaniemen NMKY:stä lokakuun lopussa. Vieraat johtivat tauolla 34-48, ja ratkaisivat pelin lopullisesti kolmannella kympillä, viemällä sen 8-27.

Karhubasket aloitti divarin kotiottelulla Namika Lappeenrantaa vastaan. Sen kamppailun joukkue voitti 101-67.

Sunnuntain vastustaja HoNsU on myös pelannut kolme ottelua, Jyväskyläläiset ovat voittaneet yhden ottelun ja hävinneet kaksi kamppailua. Voitto tuli edellisestä ottelusta kotisalista, kun se voitti Kataja Basketin 74-65. HoNsU aloitti kauden kahdella tappiolla, kotona BC Nokiaa vastaan 67-84 ja vieraissa Westsidea vastaan 82-46.