UUTISET

01.09.2021

KARHUBASKETIN AMPUMASUUNNISTUSKILPAILU

Karhubasketin suomalaispelaajien tiistai-iltapäivä sujui Sotkan ulkoilukeskuksen maastoissa ampumasuunnistuskilpailun merkeissä. Voittajaksi selviytyi pari Innamaa-Peltonen, jonka lähes virheetön suunnistussuoritus oli tällä kertaa avain voittoon. Erityiskiitos järjestelyistä taas Esa Kangasmäelle, joka on toiminut päävalmentaja Janne Koskimiehen apuna ja ollut tuomassa uusia ajatuksia pelaajien kesäajan harjoitteluun. Karhubasket toivottaakin onnea ”nopeiden nollien” miehelle lokakuussa käytäviin ampumasuunnistuksen MM-kilpailuihin.

Karhubasket myös kannustaa osallistumaan Kauhajoen Karhun järjestämille omatoimirasteille. Tällä viikolla suunnistusrata on Sotkassa. Tarjolla on neljä eri ratapituutta, radoilla A, B, C ja D. Karttoja voi käydä ostamassa Kauhajoen Kesportista.