UUTISET

31.08.2021

KARHUBASKETILLE UUSI PELAAJASOPIMUS

Karhubasket on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Lee Skinnerin kanssa. 29-vuotias, 100 kiloinen ja 198 senttinen Skinner tulee pelaamaan nelospaikkaa.

Viime kaudella Skinner pelasi Tsekin NBL:ssä BC Kolinin joukkueessa 41 ottelua, tehden niissä keskiarvoksi 16,5 pistettä, 8,8 levypalloa ja 3 syöttöä. Skinner on viihtynyt pitkään Tsekissä. Yliopiston jälkeen hän pelasi kaudet 2015-2018 samaisessa BC Kolinin joukkueessa. Kaudet 2018-2019 ja 2019-2020 hän pelasi Slovakian Extraliigassa BK Inter Bratislavan joukkueessa. Kaudella 2019-2020 Bratislava oli mukana BCL:n karsintapeleissä ja mukana Europecupissa.

Yliopistouran Skinner pelasi kausilla 2011-2015 Woffordin joukkueessa. Kolmena viimeisenä kautena hän oli avausviisikon vakiokasvo. Koko yliopistouran pistekeskiarvo oli 9,3 ja levypalloja hän poimi 6,9 ottelua kohden.

-Lee on kokenut pelaaja ja kovana taistelijatyyppinä sopii meidän joukkueeseen hyvin, valmentaja Janne Koskimies kertoo. – He muodostavat Renen (Rougeau) kanssa monipuolisen kaksikon 3-4 pelipaikoilla, koska molemmat ovat taitavia syöttäjiä ja vahvoja myös sisäpelissä pienempiä puolustajia vastaan. – Useamman hyvän kauden jälkeen Tsekissä ja Slovakiassa, on mielenkiintoista nähdä hänen kykynsä pykälää kovemmassa sarjassa Korisliigassa.

Karhubasket etsii vielä kokoonpanoon sentteriä, ja kahta pelaajaa vahvistamaan harjoitusrinkiä. Uusista sopimuksista tiedotetaan heti, kun ne valmistuvat. Ensimmäisten jenkkien pitäisi saapua Kauhajoelle huomenna keskiviikkona illalla.