UUTISET

07.09.2021

KORISKAUDEN 2021-2022 ALOITUS LÄHENEE – HARJOITUSOTTELUITA LUVASSA

Karhubasketin Korisliigakausi pyörähtää käyntiin perjantaina 1. päivä lokakuuta, kun karhulauma matkustaa Uuteenkaupunkiin. Viime kausi päättyi hopeisiin mitaleihin, joka oli hieno jatkumo kahden perättäisen mestaruuden jälkeen.

Joukkue on viime kaudesta uusiutunut paljon. Mukana on runsaasti uusia pelaajia. Kotimaisella osastolla vaihtuvuus oli suurta, mutta päävalmentaja Janne Koskimies on saanut koottua laadukkaan nipun. Jenkkiosastolla on vanhoja tuttuja mestaruusvuosilta, mutta myös uusia tuttavuuksia. Tuoreimmasta sopimuksesta on luvassa uutista vielä ennen sunnuntaina harjoituspeliä.

Ensimmäinen mahdollisuus kurkistaa joukkueen kuntoon avautuu tulevana sunnuntaina, kun harjoituspelit pyörähtävät käyntiin ottelulla Korisliigan palannutta Loimaa Bisonsia vastaan. Salilla voi harjoituspelien yhteydessä ostaa myös tuleviin Korisliigan runkosarjaotteluihin yksittäislippuja sekä kausilippuja. Lippujen hinnat:

LIPUT KORISLIIGANRUNKOSARJA 2021 – 2022

Aikuiset 15 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 €

Lapset 7-12 v. 6 €

Perhelippu (2 aikuista ja 1-2 kpl 7-12 v. lasta) 35 €

Alle 7-vuotiaat vanhempien kanssa vapaa pääsy

Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta ennakkolippu.com joko paikkavarauksella tai ilman. Ottelut aukeavat nettikauppaan noin 1-2 viikkoa ennen ottelun päivämäärää. Ensimmäiset runkosarjan liput tulevat myyntiin 20.9.

KAUSILIPUT 2021-2022:

Kausilippu 220 €

KAUSILIPPU OPISKELIJAT JA ELÄKELÄISET 170 €

KAUSILIPPUNUMEROIDULLE PAIKALLE 390 €

Harjoitusotteluiden aikataulu:

sunnuntai 12.9 Karhubasket – Loimaa Bisons klo 16:00 Kauhajoen liikuntahalli. Ilmainen kaikille!

Harjoitusturnaus 17.9.-19.9. Lippu 10 €, jolla näkee kaikki ottelut:

perjantai 17.9 KB – BC Nokia klo 18:30 Kauhajoen liikuntahalli

lauantai 18.9 BC Nokia – BC Luleå 17:00 Kauhajoen liikuntahalli

sunnuntai 19.9 KB – BC Luleå 14:00 Kauhajoen liikuntahalli

Harjoituspeleihin saadaan ottaa yleisöä. Muistetaan pitää turvavälit kunnossa ja suosittelemme vahvasti maskien käyttöä koko ottelutapahtuman ajan. Käsidesiä on useissa eri paikoissa, joten desinfioidaan käsiä usein.

Käynti harjoituspeleihin koulukeskuksen aulan kautta. Ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Aulassa myydään lippuja ja kausilippuja. Maksuvälineenä käyvät kortti, käteinen ja erilaiset tyky-setelit.

Kausikortteja voi uusia tai tilata myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.fi. Lisää postiisi omat tietosi ja vanhoihin uusittaviin kortteihin myös kortin numero. Jos sinulla on ollut numeroitu paikka, lisää myös sen tiedot.

#oranssion meidän