UUTISET

30.05.2019

KARHUBASKET JUHLI MESTARUUTTA KANSANJUHLASSA

Karhubasket järjesti yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa mitalijuhlat Ojalan Pakarin pihalla keskiviikkona 29. päivä toukokuuta. Toisena vuonna peräkkäin mitalijuhla sai kultaiset kehykset, kun Karhubasket voitti Suomen mestaruuden Korisliigan finaaleissa. Finaalisarjassa kaatui Kouvolan Kouvot otteluvoitoin 4-1 ja ratkaiseva finaaliottelu pelattiin karhuluolassa viime sunnuntaina.

Mitalijuhlassa oli jälleen mukana Provion Oy, joka järjesti Ojalan Pakarin pihalle rekan, jonka lavalla juhlallisuudet pidettiin. Provion järjesti myös Karhubasketin pudotuspelien kotiotteluihin VIP-tilat, jotka toimivat hienosti.

Pantteri, Töyssy & Tervaniemi Duo ja taustalla mestarijoukkue (kuva: Erkki Hautaviita)

Keskiviikon juhlallisuudet keräsivät arviolta 1500 henkilöä paikalle. Juhlassa esiteltiin Karhubasketin mestaruusjoukkue, joka sai juhlaväeltä hurjat suosionosoitukset. Kauhajoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Lasse Hautala piti juhlapuheen ja kaupunginjohtaja Linda Leinonen kertoi koripallon merkityksestä Kauhajoelle. Musiikista vastasi Duo Töyssy & Tervaniemi, sekä juhlan lopuksi Pasi ja Anssi esittivät Karhubasket Fan Clubin virallisen biisin oranssi on meidän.

Kauhajoen kaupunginjohtaja Linda Leinonen nosti pantteripatsaan juhlakansan nähtäville (kuva: Erkki Hautaviita)

Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala jakoi ansaitusti kiitoksia omassa puheenvuorossaan. Ojala kiitti faneja, jotka ovat tuonneet oranssipaitojen kotiotteluihin mahtavan tunnelman ja olleet myös hienosti mukana monissa vieraspeleissä. Kiitosta saivat myös järjestysmiehet, kanttiiniväki ja muut toimijat, kuten saliryhmä, jotka ovat saaneet kotiottelut toimimaan. Ojala kiitti myös taustaryhmää, joka kerää rahoituksen toimintaan, sekä yrityksiä, joiden avulla toimintaa pyöritetään. Karhubasket teki tiistaina yritysvierailuja pantteripatsaan kanssa.

YLE lähetti juhlat suorana areenan kautta ja juhlat ovat vielä sieltä katsottavissa.

Kiitos kaikille, jotka tekivät mitalijuhlista ikimuistoisen!