UUTISET

24.05.2019

KORISLIIGAN VIIDENNEN FINAALIN LIPPUINFOA

Korisliigan viides finaali pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa sunnuntaina. Ottelu alkaa kello 16. Karhubasket johtaa finaaleja voitoin 3-1, mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Ennakkoon lippuja myydään osoitteessa www.ennakkolippu.com ja Kauhajoen Kesportissa. Ennakkolipussa myytävät numeroidut istumapaikat ovat jo myyty loppuun. Numeroimattomia lippuja myydään vielä netissä ja Kauhajoen Kesportissa huomenna lauantaina alkaen kello 10. Kesportissa lippuja on myytävänä rajallinen määrä. Lipunmyynti salilla alkaa sunnuntaina kello 14.30. Salilla lippuja on myös myynnissä rajallinen määrä.

Numeroimattomalla lipulla istumapaikkoja on alakerran päätykatsomoissa ja sunnuntaina niiden eteen sijoitettavilla lisätuoleilla. Lisäksi loppuunmyydyn yläkatsomon edessä on kaksi penkkiriviä vapaita paikkoja ja yläkatsomon takana yksi tuolirivi.

Nyt kannattaa olla asialla ja varmistaa lippu sunnuntaina finaaliin!