UUTISET

04.07.2018

KARHUBASKETIN OMAT KASVATIT JATKOSOPIMUKSIIN

Karhubasketin omat kasvatit Jussi Myllyniemi ja Joona Hakamaa ovat solmineet jatkosopimukset. Myllyniemen sopimus on yhden vuoden mittainen ja Hakamaan sopimus käsittää kaksi seuraavaa pelikautta.

– Olen iloinen, että saimme tehtyä sopimukset Jussin ja Joonan kanssa, päävalmentaja Jussi Laakso kommentoi. – Molemmat ovat lahjakkaita nuoria miehiä ja ovat ehdottoman tärkeitä palasia joukkueen harjoittelun kannalta. – Heille pyritään myös antamaan pelillistä vastuuta, jotta kehitys pelaajana jatkuu oikean suuntaisena.

Karhubasketin joukkueen rakentaminen jatkuu suunnitelmien mukaan. Ihan lähiaikoina tiedotetaan yhdestä varmistuneesta kotimaisesta pelaajasopimuksesta. Jussi Laakso on lähdössä Las Vegasiin tutkimaan pelaajamarkkinoita ja vahvistusten kartoitus jatkuu tiiviinä.