UUTISET

11.07.2018

KARHUBASKET KOHTAA MESTARIEN LIIGASSA CSM ORADEAN

Koripallon mestarien liigan karsitakierroksen otteluparit on arvottu (päivitys 11.7. klo 23.30 karsintakaavio).

Koripallon mestarien liigan karsintakierroksen otteluparit on arvottu tänään Genevessä. Karhubasket kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella CSM Oradean. Torstaina 20. päivä syyskuuta pelataan karhuluolassa eli yhteiskoulun liikuntahallissa ja lauantaina 22. päivä joukkueet iskeävät yhteen Romaniassa. Kahden ottelun yhteistuloksen perusteella voittaja etenee toiselle karsintakierrokselle, joka pelataan heti seuraavalla viikolla.

CSM Oradea on Romanian viime kauden mestari, kun se voitti finaaleissa Jukka Toijalan valmentaman Steauan otteluvoitoin 3-1.

Oredeasta tekee entistä mielenkiintoisemman vastustajan oranssipaitojen entinen takamies Giordan Watson, joka on juuri solminut joukkueen kanssa sopimuksen. Watson pelasi kaudella 2012-2013 Kauhajoella takamiehenä. Sen jälkeen Watson on pelannut ammattilaisena Romaniassa, Turkissa ja Ranskassa. Viime kaudella hän pelasi Romaniassa UBT Cluj Napoka joukkueessa.

Jos Karhubasket voittaa CSM Oradean kohtaisi se toisella karsintakierroksella voittajan otteluparista Siauliai (Liettua) – Lukoil Levski (Bulgaria). Vierasottelu olisi Bulgariassa tiistaina 25. päivä syyskuuta ja kotiluolassa pelattaisiin lauantaina 28. syyskuuta. Kolmannella karsintakierroksella odottaisi sitten suoraan sinne sijoitettu Nanterre 92 (Ranska).

BCL:n karsintaottelun liput tulevat myyntiin ensi viikolla.