UUTISET

21.05.2018

KULTAJUHLA KERÄSI PALJON JUHLIJOITA

(kuva: Erkki Hautaviita)

Karhubasket varmisti mestaruuden perjantai iltana huikean draaman jälkeen. Kauhajoen kaupunki järjesti yhteistyössä Karhubasketin kanssa kultajuhlat Virkun hienossa jokirantamaisemassa lauantaina alkuillasta.

Puitteet olivat juhlalle erinomaiset ja kun sääkin suosi, niin tapahtuma keräsi arviolta 1500 juhliaa yhteen keskelle kaupunkia.

Vaikka aikataulu oli kireä, niin ohjelmassa oli myös sisältöä. Pelaajat saapuivat paikalle näyttävällä avoautokulkueella, jota oli Topeekan varrella seuraamassa runsaasti yleisöä. Mestaruusjoukkue esiteltiin, pantteripatsasta nosteltiin ja Kauhajoen kaupunginvaltuuston PJ Lasse Hautala piti juhlapuheen ja Karhubasketi PJ Vesa Ojala toi yleisölle seuran tervehdyksen.

Lottien tarjoamien pullakahvien jälkeen esiintymislavalla kävivät haastateltavina Simo Koski-Lammi, kaupunginjohtaja Linda Leinonen, fanclubin puuhamiehet Tuomas Kujanpää ja Pertti Holma. Lisäksi mietteitä kuultiin myös omalta kasvatilta Valtteri Pihlajamäeltä sekä Karhubasketin kapteeni Bojan Sarceviciltä. Lopuksi Mika Perälä kertoi visioita tulevasta.

Juhlan huipensi Teflon Brothers, joka esitystä oli seuraamassa runsaasti yleisöä.

Juhla oli onnistunut, ja näytti epäilijöille, että Karhubasket tuo kaivattua yhteisöllisyyttä kaupunkiin.


(kuva: Erkki Hautaviita)


(kuva: Erkki Hautaviita)